AgileXpert

Pályázatok

Támogatásaink listáját itt tudja megtekinteni.

Az AgileXpert Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft. támogatást nyert a Létszámfejlesztés az AgileXpert Kft-nél a gyakornoki program segítségével a VEKOP-8.3.2-18-2018-00065 azonosítójú pályázat keretében.

Kedvezményezett neve: AgileXpert Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft.

  • A projekt címe: Létszámfejlesztés az AgileXpert Kft-nél a gyakornoki program segítségével
  • Szerződött támogatás összege: 3 481 760 Ft
  • Támogatás mértéke: 80%
  • A projekt azonosító száma: VEKOP-8.3.2-18-2018-00065
  • A projekt befejezési dátuma: 2019. 07. 02.
A projekt tartalmának bemutatása:

A gyakornoki program célja, hogy elősegítse a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedését és munkatapasztalat szerzését, támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését. A gyakornok megismerheti és gyakorlatot szerezhet egy növekedő tendenciát mutató mikrovállalkozás adminisztratív folyamataiban, ezáltal a későbbiekben keresett munkaerővé válhat a munkaerő-piac eme szegmensében. A Gyakornoki pályázat keretein belül 1 fő 25 év alatti fiatal munkavállaló alkalmazását valósítjuk meg. A fiatal gyakornok az iskola befejezését követően eddig nem helyezkedett még el a szakmában. A projektben az 1 fő gyakornok a projekt során, az alábbi munkaterületeken fog szakmai gyakorlatot szerezni, Ügyviteli titkár OKJ 54 346 02. Az Ügyviteli titkár munkaterületének rövid, jellemző leírása: Ellátja a munkahelyi vezetés szakmai tevékenységével kapcsolatos, valamint a vezető irányítása mellett működő iroda, titkárság adminisztratív, dokumentációs, szervezési és kapcsolattartási teendőit, biztosítja a vezetői munka zavartalanságát, a napi munkaprogram betartását. Feladataihoz tartozik majd a társaság jelenlegi ügyviteli folyamatinak támogatása, azok racionalizálása.

A projekt keretén belül beszerezni kívánt eszközök: a gyakornok munkájának végzéséhez szükséges számítógép, lézernyomtató és a Microsoft Windows és Office programcsomag. A gyakornokok szakmai fejlődéséhez szükséges mentori feladatokat cégünk ügyvezetője Gerevich János látja el.

A projekt befejezését követően a gyakornok kötelező továbbfoglalkoztatása is megvalósul, melyen túl reméljük, hogy hosszú távon is eredményes tagja lesz vállalkozásunknak.

Az AgileXpert Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft. az Innovációs és Technológiai Minisztérium által felügyelt Beszállítói Fejlesztési Program 2017. évi keretéből támogatást kapott az NGM/10881/2018 számú támogatási szerződés keretében.

Megvalósítás helyszíne: 1145 Budapest, Bácskai utca 48/a 2/8.
Megvalósítás időtartama: 2017. november 15. – 2018. szeptember 30.
A támogatás összege: 21 616 356 Ft
Támogatás célja: AgileXpert Kft. alkalmazás menedzsment szoftver fejlesztéséhez kapcsolódó technológiai fejlesztés.

A fejlesztés eredményeként létrejött az AgileXpert Alkalmazás Menedzsment (AXAM) szoftver 1.0 verziója, amely a pályázatban célként megjelölt funkciókat el tudja látni.