AgileXpert

Hírek

Napról-napra újabb kalandokat élünk át a szoftverfejlesztés nagyszerű világában! Itt értesülhetsz a legfontosabb híreinkről!

Elkészült az AXAM promóciós videója

April 6, 2021

Örömmel jelenthetjük ki, hogy több hónapnyi egyeztetés és közös munka eredményeként elkészült termékünk, az AXAMOP promóciós videója. A videó segítségével szerettük volna kiemelni, hogy az AXAMOP nagyban segíti a nyomonkövethetőséget és a támogatja az üzemeltetési folyamatokat, mindezt fiatalos és könnyen befogadható külsőben. A videó angol és magyar nyelven jelent meg és már elérhető a weblapunkon, illetve az axamop.com weoldalon, valamint a youtube csatornánkon is.

Read more

VEKOP pályázat

April 6, 2021

Az AgileXpert Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft. támogatást nyert a Létszámfejlesztés az AgileXpert Kft-nél a gyakornoki program segítségével a VEKOP-8.3.2-18-2018-00065 azonosítójú pályázat keretében. Kedvezményezett neve: AgileXpert Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft. A projekt címe: Létszámfejlesztés az AgileXpert Kft-nél a gyakornoki program segítségével Szerződött támogatás összege: 3 481 760 Ft Támogatás mértéke: 80% A projekt azonosító száma: VEKOP-8.3.2-18-2018-00065 A projekt befejezési dátuma: 2019. 07. 02. A projekt tartalmának bemutatása: A gyakornoki program célja, hogy elősegítse a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedését és munkatapasztalat szerzését,…

Read more