AgileXpert

VEKOP pályázat

Az AgileXpert Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft. támogatást nyert a Létszámfejlesztés az AgileXpert Kft-nél a gyakornoki program segítségével a VEKOP-8.3.2-18-2018-00065 azonosítójú pályázat keretében.

  • Kedvezményezett neve: AgileXpert Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft.
  • A projekt címe: Létszámfejlesztés az AgileXpert Kft-nél a gyakornoki program segítségével
  • Szerződött támogatás összege: 3 481 760 Ft
  • Támogatás mértéke: 80%
  • A projekt azonosító száma: VEKOP-8.3.2-18-2018-00065
  • A projekt befejezési dátuma: 2019. 07. 02.

A projekt tartalmának bemutatása:

A gyakornoki program célja, hogy elősegítse a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedését és munkatapasztalat szerzését, támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését. A gyakornok megismerheti és gyakorlatot szerezhet egy növekedő tendenciát mutató mikrovállalkozás adminisztratív folyamataiban, ezáltal a későbbiekben keresett munkaerővé válhat a munkaerő-piac eme szegmensében. A Gyakornoki pályázat keretein belül 1 fő 25 év alatti fiatal munkavállaló alkalmazását valósítjuk meg. A fiatal gyakornok az iskola befejezését követően eddig nem helyezkedett még el a szakmában. A projektben az 1 fő gyakornok a projekt során, az alábbi munkaterületeken fog szakmai gyakorlatot szerezni, Ügyviteli titkár OKJ 54 346 02. Az Ügyviteli titkár munkaterületének rövid, jellemző leírása: Ellátja a munkahelyi vezetés szakmai tevékenységével kapcsolatos, valamint a vezető irányítása mellett működő iroda, titkárság adminisztratív, dokumentációs, szervezési és kapcsolattartási teendőit, biztosítja a vezetői munka zavartalanságát, a napi munkaprogram betartását. Feladataihoz tartozik majd a társaság jelenlegi ügyviteli folyamatinak támogatása, azok racionalizálása.A projekt keretén belül beszerezni kívánt eszközök: a gyakornok munkájának végzéséhez szükséges számítógép, lézernyomtató és a Microsoft Windows és Office programcsomag. A gyakornokok szakmai fejlődéséhez szükséges mentori feladatokat cégünk ügyvezetője Gerevich János látja el.

A projekt befejezését követően a gyakornok kötelező továbbfoglalkoztatása is megvalósul, melyen túl reméljük, hogy hosszú távon is eredményes tagja lesz vállalkozásunknak.