AgileXpert

AgileXpert

A szoftverfejlesztés hatékonyabb módját tárjuk fel saját tevékenységünk és a másoknak nyújtott segítség útján. E munka eredményeképpen megtanultuk értékelni:

Az egyéneket és a személyes kommunikációt a módszertanokkal és eszközökkel szemben
A működő szoftvert az átfogó dokumentációval szemben
A megrendelővel történő együttműködést a szerződéses egyeztetéssel szemben
A változás iránti készséget a tervek szolgai követésével szemben

Azaz, annak ellenére, hogy a jobb oldalon szereplő tételek is értékkel bírnak, mi többre tartjuk a bal oldalon feltüntetetteket.

Cégünk értékei

HATÉKONYSÁG

Hatékonyságunk a folyamatos átadás képességében rejlik olyan módon, hogy sem az idő, sem pedig a költségek nem befolyásolhatják negatívan az ügyfeleink által elvárt minőségi mutatókat a szerződéses kereteken belül. A projektek ütemezett előrehaladását a megfelelően kialakított projektkörnyezet és a magasan képzett szakembereink garantálják.

AGILITÁS

Nálunk az agilitás nem csak annyit jelent, hogy minden nap stand-up meeting-et tartunk, hanem tudatosan választjuk ki a projektjeink számára a megfelelő agilis módszereket, technikákat és projektmenedzsment eszközöket a kiváló eredmények érdekében.

PRECIZITÁS

Az agilis szoftverfejlesztés helyes alkalmazása lehetővé teszi a technológiai és üzleti követelmények folyamatos teljesülését. Emellett a magas szintű automatizált tesztelés  szavatolja a magas minőségű szoftver létrejöttét.

PRO-AKTIVITÁS

Vállalatunk a szoftverfejlesztés teljes életciklusát támogatja, így mind módszertani, technológiai és menedzsment kérdésekben tanáccsal tudunk szolgálni a lehető legjobb megoldások megszületése érdekében. Ez a mentalitás mind fejlesztőinkre, mind tanácsadóinkra átfogóan jellemző.

MINŐSÉG

Cégünk agilis szemléletmódja lehetővé teszi a gyakorlatban is a technológiai és üzleti követelmények folyamatos teljesülését. A magas szintű automatizált tesztelés, az evolúciós szoftverfejlesztési környezet és a helyesen végrehajtott átadás-átvételi folyamat szavatolja a kiváló minőségű szoftverek létrejöttét.

ÁTLÁTHATÓSÁG

Az átláthatóság jegyében nem célunk az eredményeink felnagyítása vagy a felmerülő hibáink elrejtése, mivel azt gondoljuk, hogy a siker a kudarcokból is tud építkezni. Ezért az agilis módszereink részeként nagy hangsúlyt fektetünk az időközönkénti visszatekintésekre, ahol nyíltan tudjuk vizsgálni a problémákat, amelyeket az átlátható működésből fakadóan közösen meg is tudunk oldani.

CÉGKULTÚRA

Az általunk kivitelezett projektekre szívesen fogadunk pályakezdőket és szakmai tapasztalattal rendelkező érdeklődőket, azzal a nem titkolt céllal is, hogy olyan proaktív, agilis hozzáállással, precíz munkavégzési attitűddel vértezzük fel őket, amelyel nem csak a vállalatunk, de ők maguk is gazdagabbak lesznek. Ebben a folyamatban mentoraink nyújtanak segítséget a frissen belépők számára.

ÁLLANDÓ CÉLJAINK

Alapvető elvárás számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, megoldásainkkal, így ennek fenntartása kiemelt célként lebeg vállalatunk előtt. Továbbá fontosnak tartjuk az agilis módszertanok szélesebb körben való elterjesztését és az ebben a közegben otthonosan mozgó IT szakemberek képzését.

Minőségpolitika